Hur går det till?

The Digital and Wondrous Christmas Show välkomnar era anställda till en stämningsfull julmiljö.

Väl framme vid entrén till julfesten möts de av Ert varumärke, på så sätt får ni er helt egna julfest, även fast många företag delar på notan.

Inne i vårt julslott bjuder vi på lite förmingel. Den anställde navigerar själv mellan olika delar av julfesten, precis som på riktigt.

I ett av rummen håller er VD, eller annan talesperson ett förinspelat jultal, som filmas hos oss i riktig julvärdsmiljö. Jultalet som är upp till 20 minuter blir ett bra sätt att summera detta speciella år för alla anställda och ett sätt att vara lite mer personlig, så här i juletider.

Den som väljer att gå åt andra hållet möter istället en mingelmiljö med olika aktivitetsrum, dessa innehåller olika roliga jullekar och möjligheten att träffa sina kollegor i videomötesrum, där upp till 50 personer kan vistas samtidigt, det ger en liten föraning om tider då vi får träffas fysiskt igen.

Efter mingel och jultal samlas alla gäster för en sprakande julshow med Isaac & The Soul Company och Andreas Weise som blir en specialskriven mix av svängig Soul och stämningsfulla julklassiker. Kvällen avrundas av julens Drottning Carola som sänder sin julkonsert från Steninge slotts jul-lada. Vi lovar den högsta julstämningen som kan upplevas när omständigheterna hindrar oss från att ses. Välkomna!