Frågor & svar

Säljer ni biljetter till privatpersoner också?

Nej, tyvärr gör vi inte det, detta är ett företagskoncept som tyvärr inte är tillgängligt för privatpersoner.

Kan julfesten göras för våra kunder istället?

Självklart kan vi anpassa julfesten för kunder istället, eller varför inte både och, vi kan skapa separata fester för kunder och anställda – två julfester är bättre än en!

Kan jag inte beställa mindre än 100 biljetter?

Nej, tyvärr är det inte möjligt eftersom vi anpassar miljön unikt för det beställande företaget vilket gör att vi behöver en minsta volym – men det går naturligtvis bra att bjuda in kunder, släkt och vänner för att få nytta av alla biljetter.

Är det bara anställda som får komma?

Nej, självklart är alla med biljett välkomna, ge bort biljetter till kunder, vänner eller till någon annan som behöver en riktigt fin julupplevelse.

Hur fungerar biljetterna?

När ni beställt era biljetter skickar ni oss mailadresser till de som skall bjudas in, vi ser då till att de först får en inbjudan och på julfestdagen får en egen personlig inloggningslänk utskickad.

Finns det flera olika datum?

Eventet sänds samtidigt till alla besökare, i dagsläget har vi bara ett enda datum, som råkar vara det populäraste julfestdatumet. Men var lugn, alla får plats

Vad händer om mina gäster blir sjuka?

Det är just det som är så fint med ett digitalt event, julshowen går lika bra att se var än du är – och i sjuksängen är det kanske extra trevligt med något att göra. Se till att stanna hemma om du blir sjuk.

Vad behöver jag för dator?

The Wondrous and Digital Christmas show streamas via plattformen vVenues och kräver nästan ingenting av din dator eller surfplatta, eller smart TV för den delen. Vi rekommenderar en senare version av Chrome, Edge eller Safari men fungerar också på många andra.

Kan jag se julshowen via min mobil?

Ja, det kan du absolut göra, men upplevelsen blir bättre och bättre ju större skärm du använder, vi rekommenderar surfplatta eller större.

Hur får jag mina biljetter?

En inbjudan skickas till de som skall få biljetterna direkt efter beställning, inbjudan anpassas för ert företag och blir en trevlig julhälsning. På dagen för julfesten skickas en ny inbjudan ut med en personlig länk för att komma direkt till julfesten.

Hur mycket skräddarsys julfesten för mitt företag?

Vägen till eventet kantas av ert företags logotyper, vid julgranen sitter er VD eller annan talesperson och berättar om året som gått. Dina besökare kan sedan umgås med varandra i virtuella sällskapsrum med videomöten för upp till 50 personer. Rummen anpassas efter hur många gäster företaget har och kan anpassas för olika teman – ex visa upp din ugly x-mas sweater.

Vilken musik kommer att spelas?

Isaac & The Soul Company och Andreas Weise kommer att bjuda på en energifylld mix av soulfulla jullåtar och riktiga julklassiker mixat med en skräddarsydd show. Carola bjuder på hela sin stämningsfulla julkonsert där inget inför julen saknas.