Carola

Få artister i Skandinavien är så genuint förknippad med julen som Carola. ’Jul med CAROLA’ är en unik julkonsert där både unga & gamla får en stämningsfull julupplevelse som sträcker sig längre än jultiden och in i det nya året.

Efter 35 års turnerande bjuder Carola hem publiken till Slottsladan i Steninge slottsby, ett stenkast från där hon numera bor. Här framför hon sina julklassiker och personliga favoriter i en julkonsert som hon själv regisserat med en ensemble, till en stämningsfull julupplevelse med brett musikaliskt register för hela familjen.

Isaac & the Soul Company

WHACK! Första trumslaget kastar vardagen överbord. Sen finns bara här och bara nu, en ändlös ström av happiness. ONE, TWO! Det är Isaac – mannen som har laddat halsen med honung och dynamit. THREE, FOUR! Det är The Soul Company – tåget som ökar farten hela vägen fram till Paradiset. Det är Soul! Dance! Party! och det svänger LET ME TELL YA!

Vår värld bygger på en total musikalisk urladdning. Att ge så mycket energi till publiken att de glömmer allt annat och går hem upprymda med en euforisk känsla i hela kroppen. Det är precis den känslan vi ska ge gästerna på The Wonderous Christmas Show!

Andreas Weise

Vinnaren av Stjärnornas Stjärna 2019 var Andreas Weise, en modern artist med rötterna i den traditionella swing- och soulmusiken.

Han har på egen hand utvecklat sitt register och sångstil, han är verksam inom genrer som swing, soul, jazz och pop och har själv släppt två julskivor. I The Digital and Wondrous Christmas Show levererar Andreas flera julklassiker, för vem kan väl förmedla mer julkänsla än Andreas Weise!